Create your online business with the latest design trends
[rev_slider webdesign]

Budgetvriendelijke website

Een zaak opstarten kost pakken geld, waardoor je een eigen website wellicht nog even uitsteld. Je zal je wellicht afvragen of je niet even beter de kat uit de boom kijkt. Toch blijkt dat meer en meer mensen gebruik maken van het Internet om bijvoorbeeld een kapper in Nijlen op te zoeken. Het uitbouwen van een degelijk klantenbestand is onontberend in het slagen van een zaak!

Een eigen website hebben die bovendien zeer budgetvriendelijk is een must! OOk voor u?

 

Grafische vormgeving

Voordelen van een budgetvriendelijke website

  • Budgetvriendelijk
  • Via google of andere zoekrobots is je website snel te vinden
  • Uw domeinnaam kan door niemand anders gereserveerd worden.
  • Op latere tijdstippen zijn eventuele opties of uitbreidingen steeds mogelijk
  • Social Media ready
  • Webwinkel-ready

Website zelf kunnen aanpassen

De websites die wij maken worden gemaakt in de toepassing WordPress, , ook wel gekend als CMS of Content Management System. Wij maken de website op maat van de klant en dragen gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Alle informatie op uw website kan u aanpassen aan uw eigen behoeften. Wij voorzien hiervoor een log in, in een beveiligde omgeving van uw website waar u uw aanpassingen kan uitvoeren naar uw wens.

Waarom geen webwinkel?

Een webshop is een steeds populairder fenomeen . Het aantal producten dat tegenwoordig wordt aangeboden in een webwinkel is gigantisch, en het aantal verkopen via een webshop blijft explosief stijgen. Tegenwoordig wordt bijna alles online aangeboden. Het is een echte trend, en het is natuurlijk praktisch om met deze trend mee te gaan. Waarom zou jij een webshop moeten beginnen? Wij hebben enkele goede redenen op een rijtje gezet, de meest duidelijk reden is:
een webshop is heel eenvoudig een winkel erbij!

1 Grotere afzetmarkt door een webshop

Een fysieke winkel heeft het nadeel dat de afzetmarkt vrij lokaal is en blijft. Een webshop heeft dit probleem niet: een webwinkel is online beschikbaar, dus in feite wordt jouw afzetmarkt vergroot naar wat jij graag wil: ga je voor heel België, of wil je jouw producten wereldwijd aanbieden? De keuze is aan jou.

2 Beter bereikbaar dan een fysieke winkel

Waar een fysieke winkel is gebonden aan openingstijden, is een webshop ten alle tijden beschikbaar. Een webwinkel is 24 uur per dag geopend en er kan dus altijd een bestelling worden geplaatst.

3 Groot assortiment in een webwinkel

Een webwinkel kan vaak een groter assortiment bieden dan een fysieke winkel. Niet elk webshop product hoeft namelijk op voorraad te zijn. Het is mogelijk om te werken met partners die producten rechtstreeks naar de klant leveren. Jouw webshop kan dus gevuld worden met eigen producten én met partnerproducten. Als er dan een webshop bestelling wordt geplaatst op een partnerproduct, hoef je alleen maar de partner in te lichten en deze handelt alles verder af. Zo kun je eenvoudig geld verdienen met een webwinkel.

4 Statistieken van een webwinkel

Als je de statistieken van een webwinkel goed leest, kun je erachter komen welke producten populair zijn en welke minder populair zijn. Ook kun je zien waar potentiële kopers in jouw webshop afhaken. Al deze informatie kun je gebruiken om jouw webshop te verbeteren en winstgevender te maken.

5 Gericht adverteren

Werk je met inloggegevens in jouw webshop? Dan kun je gericht gaan adverteren bij klanten. Het webwinkel systeem houdt bij wie welk product bestelt. Je kunt dus zien waarin de klant geïnteresseerd is. Zo kun je slim adverteren om de webshop bezoeker te laten terugkeren naar jouw webwinkel en hopelijk een nieuwe bestelling te laten plaatsen.

Uw meerwaarde

Uw klanten en/of bezoekers kunnen door uw eigen website uw zaak leren kennen. Alsook vinden ze hierdoor heel eenvoudig uw contactgegevens.

Wenst u later gegevens toe te voegen zoals bijvoorbeeld een webwinkel is dit zeer eenvoudig. De kapstok van de site is immers gemaakt, wij voegen gewoon uw gewenste gegevens toe! En dit zonder extra investeringen.

Responsive Webdesign

De groeiende evolutie inzake smartphones, tablets en dergelijke maakt dat websites niet altijd steeds correct worden weergegeven. Vaak moet je je scherm horizontaal draaien en/of scrollen om alles goed weer te geven. Wij maken gebruik van Responsive Design om u te garanderen dat uw website zowel op grote als op kleine schermen correct weergegeven wordt.

De website zal zichzelf dus aanpassen. Of u nu op groot of klein scherm kijkt steeds zal de site zich aanpassen wat een zeer eenvoudige navigatie zal mogelijk maken.

Aarzel dus niet om ons te contacteren! Wij kunnen immers uw bestaande site aanpassen en/of upgraden zodat deze toegankelijker wordt op eender welk toestel.

Bent u op zoek naar een budgetvriendelijke website of webshop voor een nieuw of bestaand project?

Dan bent u op het juiste adres, aarzel niet ons te contacteren bij interresse.
Contacteer ons

Onze expertise zie je in al onze projecten,
wij gebruiken elk vrij moment om ons bij te scholen, te specialiseren.
En dat maakt ons anders dan de rest!